Al weer een week voorbij !
Door: Kasimier
Blijf op de hoogte en volg Kasimier
15 Januari 2008 | Aruba, Oranjestad
Hallo lieve mensen,
Nou vanaf vandaag is er al weer een week voorbij, het vliegt echt voorbij..voordat je het weet ben ik er weer en gaan we ZSC ff door de nacompetitie lootsen haha.
Mijn eerste week op het werk gaat goed, wel druk maar dat mag de pret niet drukken ;-) We zijn het enige cafe dat benendenvloers ligt en aan de haven en daarom komen de meeste mensen bij ons lunchen/dineren of zuupen, vooral die amerikaanen komen ff langs als ze aanmeren vanuit de cruiseschepen die elke dag (3 schepen)binnen komen. Haal elke dag zo'n 70 a 90 dollar binnen aan fooi en daarbij komt nog mijn maandelijkse salaris dus ik kom niet arm terug hihi. Ga meestal na mijn werk ff een sluitborrel drinken en als er ergens wat te doen is dan gaan we daar ff heen met een aantal, want contacten leggen is hier makkelijk ! gisteren ff naar een salsa bandje geweest bij een droom cafeetje op een pier omringt door water en rijke schepen, hier ff wat gedronken en toen naar een strandtentje(Moomba beach) geweest om ff één afzakkertje te drinken. Maar meestal ga ik redelijk op tijd naar huis omdat ik toch weer de volgende dag moet werken, ben wel met de carnaval vrij want dan is de zaak dicht en gaat iedereen uit zijn dak...dus ik ook ;-)
Maatje Jos heeft vandaag mijn cadoos meegenomen naar Cis in Gerlos en kreeg net een sms dat ze er super blij mee was dus ons contact is optimaal en we smsen en bellen regelmatig, hopelijk komt ze nog langs bij me en mag ze eerder weg uit Gerlos hihi (hoop ik dan he). As Woensdag ben ik vrij dus dan ga ik lekker naar het strand en lekker relaxen..je kent me dus dat komt wel goed. Verder zal ik jullie op de hoogte houden wat er hier allemaal gebeurt, ik mis iedereen en je kan me altijd bereiken als je wilt !
groetjes, dikke knuffel kasimier
www.paddock-aruba.com/dutch/welkom/
(werk site)
groetjes, dikke knuffel kasimier
www.paddock-aruba.com/dutch/welkom/
(werk site)
15 Januari 2008 - 08:16
Eric:
Klinkt allemaal ellendig! ;o)
Is het hier toch beter hoor.. Stevige wind, regen en een graadje of 7! haha
Maaruh.. Genietze verder en doe die ouwe badmeester maar de groeten.
Trouwens... Carnaval?? Heb je nog een slaapplaatsje over ;o)
Groeten Eric -
15 Januari 2008 - 10:03
Fam Hillebrand:
hey kasimier...
nou zo te lezen heb je het daar prima naar je zin!! geniet ervan en wij zullen zo af en toe wel is even kijken wat je allemaal weer hebt meegemaakt daar.
heel veel plezier nog in de tijd die nog komen gaat!!
groetjes
jacco, chynthia en chayenne -
15 Januari 2008 - 17:32
Ronald En Anneke:
das knap, jij en geld over.
Maar zo te lezen gaat het goed daar dus maak er wat van, veul plezier met carnaval dan doen wij dat ok (alleen is de temperatuur hier iet wat minder).
Maar ja dan nemen we er wel een schrobbelaartje extra.
grts oom/tante/trainer/neef en nicht -
15 Januari 2008 - 18:29
Diana:
Leuk om je blog te lezen, toch is het niet helemaal eerlijk, jij in de zon, je meissie in de sneeew en mijn vriendje speelt de koerier en geniet van de sneeuw...en ik? In de regen,o ja,vergeet de wind niet...en werken, werken, werken!
Klink ik frustie? Toch heel veel plezier daar, ik gun het je ook wel weer! -
16 Januari 2008 - 12:09
Cisje:
Hey Lieverd!!
Leuke foto´s, je hebt het erg naar je zin he zie ik, geweldig!
Mis je !!!! -
16 Januari 2008 - 15:38
René En Elène:
Hey Kasi!
Goed te horen dat je het naar je zin hebt! Je mist hier niets, behalve ellendig weer dan!
Veel plezier nog!
18 Januari 2008 - 11:18