Terugreis
Door: Kasimier
Blijf op de hoogte en volg Kasimier
17 Februari 2008 | Aruba, Oranjestad
Hoi lieve mensen,
Hier weer eens een berichtje van mij uit het zonnige Aruba ;-)
Laatste week druk gehad met werken, zelfs de dagen dat ik eigenlijk vrij was moest ik toch opdraven. Dit kwam door ziektemeldingen van overige collega's, hierdoor ben ik weinig tot nauwlijks op het strand geweest ! Afgelopen donderdag ben ik op het vliegveld geweest om mijn terug vlucht te boeken, mijn vliegtuig vertrekt 1 april as en ik kom 2 april om 13.00 uur aan op schiphol...
Ik heb een leuke tijd gehad en ga er de komende maand nog een leuke tijd van maken maar daarna keer ik weer lekker terug naar famillie, vrienden en mijn tutje Ciska ;-)
Afgelopen tijd heb ik buiten het werk om wat dingen gedaan, zo ben ik volop bezig geweest met de voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen...ja mensen ik ben volgend jaar weer trainer, zo ga ik aan de slag bij Vv Zierikzee om daar het 2e elftal te gaan trainer en coachen. Buiten dat heb ik vooral lekker gerelaxed en samen met wat vrienden genoten van het eten en natuurlijk de sapjes niet te vergeten, helaas kan ik niet naar new york of curacau..uh kan wel maar dan niet via mijn eigen ticket dus ben ik meer geld kwijt, gelukkig heb ik een amerikaanse stelletje leren kennen waar van de vrouw voor brittishe airlines werkt dus ik kan de volgende keer wel voor een appel en een ei naar de states hihi.
Verder is het leven gewoon zn dagelijkse dingen aan het doen hier, ook heb ik pas 2 voetbalwedstrijden bekeken hier in een stadion...voor 5 nederlandse gulden kan je hier kijken, tribunes redelijk vol maar heel slecht voetbal..ja nog slechter als onze 4e klasse hahaha.
Nou mensen jullie horen me snel weer en tot snel zou ik zeggen, groetjes aan iedereen. Pa en ma nogmaals van harte dat jullie inmiddels 35 jaar getrouwd zijn en nog steeds gelukkig samen !
xxx en dikke kus voor jou Cis xxx
Hier weer eens een berichtje van mij uit het zonnige Aruba ;-)
xxx en dikke kus voor jou Cis xxx
17 Februari 2008 - 10:22
Koos En Ri:
ziet er goed uit Kaas!!!!!!!!! -
20 Februari 2008 - 20:34
Karin En Theo:
he kasi hoe is het met ons alles goed nog effe he dan zijn jullie weer terug lekker he wij zijn druk met cis d,r huis en dan vergeet ik wel eens een berichtje te sturen dus bij deze dan leuke foto,s van carnaval is wel wat anders als bij ons. nou daantje is bij cis zal wel lekker dollen zijn met die twee wel leuk voor cis.nou groetjes van ons en geniet ze nog effe. -
21 Februari 2008 - 08:37
Eric, Alias Bier(ic):
Heej van rukhoven,
Nog effe en je bent weer terug! Dus ik zou zeggen, geniet nog even met volle teugen en als je terug bent kom je maar eens wat laffe potten paardezeik zuupuh met Cis in Vlissingencity om je cowboyverhalen te vertellen van je avontuur haha:o)
De kleffe