Laatste weekje
Door: Kasimier
Blijf op de hoogte en volg Kasimier
18 Maart 2008 | Aruba, Oranjestad
Hoi lieve mensen,
Tis weer ff geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord, maar hier komt het laatste berichtje vanuit het zonnige Aruba ;-)
Afgelopen weken veel leuke en vooral gekke dingen gedaan, zo was er afgelopen maandag St Patricksday op Aruba (nationale feestdag voor de Ieren). Aangezien er veel amerikanen op dit eiland zitten en bijna allemaal iers bloed hebben word dit ook hier gehouden, zo was er in de ierse pub een groot feest met veel live muziek. De 600 aanwezigen incl ik hebben zich dan ook zeer prima vermaakt ;-)
Deze week is mijn laatste werk week, as vrijdag ben ik om 23.00 uur afgewerkt en zal ik traditioneel gezien in het water gegooid gaan worden. A.s zaterdag ga ik op cruise en ga ik lekker na bijna 3 maanden hard gewerkt te hebben eindelijk eens lekker genieten van de rust op een super de luxe cruise hihi, als ik 29 maart terug ben op Aruba heb ik nog 3 dagen voordat ik terugvlieg naar het koude nederland. Hier zal ik opgewacht gaan worden door mijn ouders en hopelijk Cisje, want die komt 28 maart al thuis ;-)
Maar voordat ik weg ga heb ik donderdag nog een poolparty in een luxe villa waar ook een misswet t-shirt gehouden word haha..bah bah
Verder wil ik iedereen bedanken voor de leuke reactie's en smsjes, ik zie jullie snel en praten we alles bij...
groetjes en geniet nog ff van de leuke foto's hier onder (wat is het leven toch vervelend zeg haha)
xxx
xxx
19 Maart 2008 - 07:38
Ben:
Bolle, toch weer even het vet gehalte omhoog brengen.
Leuke foto's, maar geniet van de komende weken rust, want als je hier ben kan je weer vol aan de bak... ouwe..
20 Maart 2008 - 17:02
Etienne En Fam:
Hoi kasimier je moet niet drummen maar gitaar spelen.30 mei Anywave, ben je ook van de partij?ik moet met de band egipt
optreden.Nog veel plezier en goede reis terug tot gauw -
20 Maart 2008 - 22:30
Kasimier:
Tuurlijk ben ik van de partij, ik wil jou show niet missen etienne hihi. tot snel... -
25 Maart 2008 - 19:14
Jacco:
ja ja het is alweer bijna zo ver op naar het koude nederland.
moeten we weer eens wat afspreken.
dan kun je ons wat foto,s laten zien.
en dan kunnen we weer eens een laf pilse doen.
gr uit vlissingen