Wat een lol
Door: Kasimier
Blijf op de hoogte en volg Kasimier
03 Maart 2008 | Aruba, Oranjestad
Hoi lieve mensen,
hier weer een berichtje uit het nog steeds zonnige Aruba ;-)
Afgelopen week veel leuke dingen gedaan, zo zouden we met 40 man met een party bus mee gaan en langs bijna alle locale tenten op aruba gaan en daar gaan rum-shoppen (ander woord voor goedkoop drinken). Vaak scheelt een locale tent met een touristen tent in de prijs...maar afijn de bus kwam niet opdagen en ook een kleine 25 man niet (afgebeld) maar gelukkig hadden we twee pick-ups (zoals je op de foto ziet) en daar mee zijn we als nog vertrokken hihi, en leuk dat het was hahaha gelukkig spreken de foto's voor zich ;-)
Ook heb ik afgelopen vrjdag een cruise geboekt, ik vertelde al dat ik dit van plan was maar ik moest ff goed overleggen met mijn werkgever. Tis nog wel hoogseizoen hiero en dan mist zei ineens wel 2 goeie krachten, de foto van dat cruise schip zal ik er van de week opzetten aangezien hij as woensdag aankomt in Oranjestadt. De volgende eilanden gaan we dan aandoen, Curacao (waar ik robbie al heb ingelicht dat ik kom), Barbedos, isle margarita, st.vincent en eindbestemming Aruba. De reis is all inclusive en heeft de gekste dingen aan boord waarvan je alleen maar droomt hihi, de kosten waar dan ook een prikkie..last minute he ;-)
Afgelopen zaterdag was het strao in Ellemeet en daar ben ik niet bij dit jaar, dan moest ik maar wat anders verzinnen. Het feestcafe waar ik werk organiseerde een stagaire boot trip, er gingen 80 nederlandse stagaires mee. Deze werden op de boot uitgelegt wat er allemaal op het eiland te doen was en wat er vooral in de Paddock te doen was, na dat barkeeper Bas het verhaal vertelt had draaide hij de volume knop om en kon er op de volle boot gefeest worden...ook hier snapt iedereen wel dat een feestje op een boot met 80 mensen, genoeg drank en leuke muziek wel erggggg gezellig zal wezen !!! toen we rond 22.30 uur terugkwamen in de paddock begon daar het happy hour (vervelend) daar ben ik nog gebleven en tot mijn verbazing was er een vrouwelijke collega van mij tijdens het dansen in een glas gaan staan, vervolgens bleef dit maar bloeden en is er uiteindelijk een ziekenwagen langs gekomen. Nadat ik met mijn grote bek zei dat ik wel mee zou gaan werd dit ineens mijn eerste ritje in een ziekenwagen (met natuurlijk de sirene aan, vroeg ik om hihi) eenmaal aangekomen daar hebben we ons echt kapot gelache...beide op een bed gaan liggen en veel foto's gemaakt, lekker vervelend gedaan tegen die zusters met kunnen we hier ook wat bestellen en mag ik ook van die blauwe schoentjes (dingen voor om je schoenen heen). Uiteindelijk mochten we het pand verlaten en zijn we weer terug gegaan naar de paddock, we hadden tenslotten nog een uur te gaan voordat ze dicht gingen hahaha.
Voor de rest zal deze week vrij normaal worden, ben as vrijdag pas weer vrij en de rest van de week werken van 10.00 uur tot 18.00 uur. Nog 3 weken en dan ga ik dus op cruise, bij thuis komst verblijf ik nog 2 dagen bij die vriend en vlieg ik 1 april terug naar het koude nederland. Gelukkig zie ik dan mijn famillie, vrienden en natuurlijk mijn schatjepatatje Ciska weer ;-)
Mensen veel plz nog en geniet lekker van strao Scharendijke ;-) xxx houdoe xxx
hier weer een berichtje uit het nog steeds zonnige Aruba ;-)
Mensen veel plz nog en geniet lekker van strao Scharendijke ;-) xxx houdoe xxx
04 Maart 2008 - 17:33
Gwen En Tess:
Nog veel [feest]plezier en tot gauw
groetjes van de watermolen -
08 Maart 2008 - 09:53
Jacco:
je blijft een nederlander he altijd op zoek naar het goedkope drank (ha ha)
veel plezier nog gr jacco -
09 Maart 2008 - 19:40
Karin En Theo:
he kasimier gaat lekker daar he aan de foto,s te zien hier alles goed met cis ook nog effe ze wil graag terug naar huis d,r huissie zien natuurlijk nou dat schiet op is bijna helemaal gerenoveerd wat er allemaal gedaan moest worden ,jammer dat ik geen foto,s kan versturen maar je ziet het wel allemaal is het een verassing voor jullie allebei oke ga weer afsluiten nou nog veel plezier op je cruise en de groetjes van ons. -
16 Maart 2008 - 12:31
Jacco Janine En Kids:
Wat een gezelligheid allemaal.
We horen de verhalen wel bij thuis komst,want die date staat om te gaan eten.